torstai 27. maaliskuuta 2014

Kone käynnissä

Perinteisesti kevät tuonut tullessaan motivaatiota perhojen sidontaan, vaikka periaatteessa ei omaan käyttöön enää tarvitsekaan näin paljoa mitä nyt tulee tehtyä. Sukulaisilla onneksi löytyy joillekin yksilöille käyttöä.
Eli siis nyt ovat streamerit työn alla. Näitä on aina ollut hauska sitoa, sillä oma kalastukseni on lähinnä streamer- ja pintaperhopainotteista. Toissapäivänä sitomani Riikinkukkopäinen Kuore oli todella mukava sidottava. Mylar-putki loppuikin ensimmäiseen sidokseen niin pitääkin tilailla tuota lisää. Perhon reseptin bongasin Suomen Kalastavimmat Perhot -kansiosta. Kaiken kaikkiaan upea on tuo Syrjäsen Laurin kehittelemä perho.
Tämän lisäksi on tullut sitten sidottua muita yleispäteviä pikkukalajäljitelmiä, kuten Tinseleitä, Spuddlereita ja Muddler Minnoweja. Myös kaikkien aikojen suosikki-streamereita, eli Norellin Rainbow'ta mukailevia sidoksia, tuli muutamat pyöriteltyä.
Seuraavana on tarkoituksena sitoa pintureita, jottei maku lähde noiden streamereiden sitomisesta.
Ai niin tosiaan huomenna starttaa aamulla auto kello kuudelta kohti Karvionkoskea. Käydään sedän kanssa katsastamassa tilannetta siellä. Minkäänlaisia paineita ei kalojen saannille ole, sillä pelkkää heittämistä on ollut niin kova ikävä koko alkuvuoden että jo pelkät vapa,siima ja avovesi tyydyttävät tämän kurahousun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti